Veterinär och leg läkare Lotta Wallin:

Veterinären: Därför valde vi LitoVet 100% GOPO-nyponpulver

LitoVet 100% GOPO-nyponpulver

"Litovet  är en noga kontrollerad produkt med vetenskapliga studier som styrker effekten. Den kliniska effekten ser vi på hästarna. Liksom andra behandlingar så hjälper det inte mot allt men på rätt indikation kan det hjälpa kroppen att på ett naturligt sätt hålla en sund balans i samband med hård träning.  LitoVet är absolut värt att prova till hästar med olika typer av skador och kan tillsammans med optimering av allt annat hjälpa många hästar att fungera i sporten. Vi uppskattar också de snabba leveranserna av LitoVet, samt att leverantören alltid är tillgänglig för vetenskapliga diskussioner, tips och råd."

Veterinärens erfarenhet av LitoVet till aktiva sporthästar och vid rehab:

Från utdömd till Grand Prix

Dino Ferrari Q kallas numera för Turbo och idag vet vi att han som ung måste ha råkat ut för en allvarlig olycka och då krossade både manken och den främre delen av tornutskotten i ryggen. Det har varit en lång resa där LitoVet 100% GOPO-nypon varit en viktig pusselbit på vägen till Grand Prix. 

I topp, presterar kontinuerligt toppresultat

Mr Amerigo är ett bra exempel på en fullt fungerande häst som hålls i form med hjälp av bl a LitoVet 100% GOPO-nypon. Mr Amerigo har tävlat mycket i år men inte varit skadad eller öm en enda dag och vi tror att LitoVet GOPO-nypon hjälper honom att bibehålla den sunda kropp han har byggt upp.

Från sliten till mjuk och smidig gentleman

Cavalier är en äldre häst men presterar som en unghäst, frisk och mjuk i kroppen och levererar verkligen ridglädje ”på sin ålders höst”.Vi köpte honom för att Lotta skulle kunna tävla på en trygg och snäll häst och komma igång. Cavalier var stel och kantig när han kom och han fick direkt LitoVet GOPO-nypon i laddningsdos. Redan efter två veckor såg vi en smidigare häst och efter en månad var han åter som en unghäst och presterade fantastiska resultat.

I full träning trots sköra hovleder

Caristo är en halvblodsvalack som blev halt från hovlederna upprepade gånger. Vi fick bukt med det genom att hitta det grundläggande ryggproblemet och behandla det. För att hjälpa honom och minska risken för återfall upplever vi god effekt av LitoVet. Han har varit frisk sedan han började med LitoVet.

Lotta Wallin, leg vet, hästspecialist och leg läk:

Lotta Wallin, leg vet, leg läk

• Legitimerad veterinär med specialistområde sporthästar.

• Legitimerad läkare, dubbelspecialist inom medicin och nefrologi (njurmedicin).

• Bl a stallveterinär hos Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson och Charlotte Haid Bondergaard.

• Tävlingsryttare med internationella mästerskapsmedaljer och SM-tecken inom hoppning, fälttävlan och dressyr, tävlar fortfarande upp till Grand Prix i dressyr.

 

Linda Rönn Larsson:

• Beridare, stallchef och veterinärassistent.

• Tävlingsryttare med erfarenhet upp till Grand Prix dressyr och medelsvår hoppning

 

www.hastkliniken.com

Vi arbetar tillsammans på Emmaro Sporthästcenter där vi bygger upp en klinik och rehabanläggning.

• Vårt fokus att hitta lösningar för att få en optimal prestationsförmåga hos tävlingshästar.

• I det ligger att välja rätt förebyggande och behandlande vård till fungerande hästar och att lösa problemet hos icke fungerande hästar.

• Ett specialområde inom detta har blivit ryggproblem och behandling av detta eftersom det är en så vanlig orsak till hältor och ridbarhetsproblem.

Mer fakta om LitoVet 100% GOPO-nyponpulver:

Den unika kvaliteten

LitoVet 100% GOPO-nyponpulver Det är en enorm skillnad mellan vanliga nypon och LitoVet 100% GOPO-nyponpulver. Läs mer här!

Eliten berättar varför

Lisen och Peder Hör Lisen, Peder och Charlotte berätta om varför de använder LitoVet - och har gjort det i många år. Klicka här!

Äldre, slitna hästar

Cavalier Från sliten till smidig och rörlig gentleman - 18-åriga Cavalier behandlades med bl a LitoVet. Läs mer här!

20 års forskning

Professor Kaj Winther Kaj Winther, professor i klinisk näring och växtbaserad medicin vid institutionen för idrott och näringslära, Köpenhamns Universitet, har varit ledande forskare kring 100% GOPO-nyponpulver sedan 1997. Läs mer här!
Tillagd i varukorgen