CAVALIER – från sliten till mjuk och smidig gentleman.

CAVALIER – från sliten till mjuk och smidig gentleman.

18 år, lite sliten och stel – men nu presterar han som en unghäst, frisk och mjuk i kroppen och levererar verkligen ridglädje ”på sin ålders höst”.

Cavalier är en 18-årig gentleman från Danmark som tävlat i danska ungdomslandslaget i många år. Vi köpte honom för att Lotta (som varit borta från tävlingsbanan p g a av skada) skulle kunna tävla på en trygg och snäll häst och komma igång. Cavalier var stel och kantig när han kom och han fick direkt LitoVet GOPO-nypon i laddningsdos.

Över förväntan
Redan efter två veckor såg vi en smidigare häst och efter en månad var han åter som en unghäst och presterade fantastiska resultat med kvalklasser i medelsvår C med 2 vinster på 72 och 74%, 2 medelsvår B klasser på 67 och 73%, 2 Prix St George med placering på 65%, debut i intermediere 1 på 66% och i slutet av 2016 vann Linda sin första Prix St George på honom på 69%. Vi tror och hoppas  att LitoVet GOPO-nypon kan hjälpa honom att hålla sig frisk och mjuk i kroppen länge så vi får mycket glädje av denna fantastiska gentleman.

 

2017-01-04 16:33