Semesterstängt 25-30 maj!

Hippovitae.se håller stängt fr o m onsdag den 25 t o m måndag den 30 maj. Då skickas inga varor ut, men det går bra att beställa som vanligt, och vi svarar på frågor i största möjliga utsträckning. (Dock kan svarstiden bli något längre.)

Välkommen till Hippovitae.se!

Här hittar du produkterna för din häst när det gäller rörlighet, dammhosta och känslig hud vid muggproblem. Produkterna används av både elit och ambitiösa amatörer, och de verksamma ämnena har studerats vetenskapligt i kliniska studier.

Leverans inom 3 dagar
Vi är snabba, du ska inte behöva vänta - Posten och DHL ser till att du har dina varor inom tre arbetsdagar. Oftast faktiskt dagen efter om du beställt tidigt på morgonen.

Säker e-handel för din trygghet
Vi är certifierade e-handlare. Därför kan du tryggt handla från oss. Klicka här för att kontrollera oss!

Frågor? Ring oss!
Varje vardag mellan kl 09.00 och 11.00 finns vi på plats vid telefonerna. Ring bara 0770-33 99 19 om du undrar något! Du kan också maila oss på info@hippovitae.se. Ingen fråga är för liten eller "konstig", så bara hör av dig!

Välkommen att handla! 

Följ LitoVet och Lisen Bratt Fredricson på Facebook!

Över niotusen följer oss redan och får bl a läsa Lisens rapporter från tävling, fest och vardag. Aktuellt just nu är beridaren Steffis framgångar, letandet efter nya unghästar och så självklart tredje barnet Bill! 

Följ oss även på Instagram:
litovetgoponypon

Vårt företag är medlemmar i Branschföreningen Svenska Djurvårdsprodukter, BSD, vilket ger dig och ditt djur extra trygghet vid val av produkter:
• Rekommenderas av Svensk Travsport
• Ingen karens om detta inte tydligt framgår av förpackningen
• Registrerade hos svenska myndigheter
• Följer svensk lagstiftning

 

BSD-symbolen på förpackningen = extra trygghet!
www.djurvard.se

”Jag är jäkligt skeptisk till olika tillskott, men vi kan konstatera att med LitoVet märker vi skillnad efter att ha testat det i ett antal månader. Nu sätter vi sex av våra tävlingshästar på det.”

LitoVet Häst GOPO nypon pulver rörlighet Det är inget dåligt sponsorteam som använder LitoVet! Vi pratar toppryttare med OS-meriter. internationella framgångar, och landslagsplats kombinerat med morgondagens stjärnor. Idag har vår sponsorverksamthet varit igång i hela fem år!

Nu sänker vi priset permanent:

NostrilVet häst hosta NostrilVet är en medicinteknisk produkt som fungerar som ett mekaniskt filter på hästens slemhinna i nosen. Slemhinnan förstärks, och minskar därmed irritation av damm från t ex stall och ridbanor, samt fångar upp pollen, mögelsporer o dyl. Ett enkelt sätt att hjälpa hästen - och slippa en irriterad, okoncentrerad ridkompis...

ProbaVet Lotion - alltid till hands för den ömtåliga huden!

ProbaVet Lotion häst mugg Känslig hud behöver en rengörande, lindrande och vårdande creme. T ex vid muggangrepp och liknande. Så ha alltid en flaska ProbaVet Loiton i stallet för säkerhets skull!

"Snabbkassan"

LitoVet (rörlighet)

NostrilVet (hosta)

 

ProbaVet (lotion)

Hundar gillar att röra på sig. Och LitoVet funkar lika för hunden som för häst och människa!

Senaste nytt: